15.1.2024. 20:15
0
Herceg: "Ne znam šta bih vam rekao. Navijači? Nemam komentar, to sve govori"
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine ostvarila je i treći poraz na Evropskom prvenstvu u Njemačku.

Iako smo svi zajedno imali nešto veća očekivanja, na Euru smo se osramotili. Prvo poraz od devet razlike od Švedske, potom -16 od Nizozemske, a vrhunac je bio poraz od Gruzije danas rezultatom 22:19.

Ništa od prve pobjede na Evropskom prvenstvu, koje je za zaborav, a nakon utakmice igrači su bili vidno razočarani i utučeni. Mirko Herceg je u Mix zoni dao izjavu za SportSport.

"Ne znam šta bih vam rekao... Protiv Švedske smo igrali dobro na momente, protiv Nizozemske se nismo pokazali u najboljem svjetlu, nadali smo se da ćemo se izvući s ovom utakmicom. Dobro smo krenuli, dobro otvorili meč, super sve, a kako je utakmica odmicala, nismo mogli da istrajemo u tim nekim ciljevima. Završilo je kako je završilo", rekao je Herceg za SportSport.

Bh. navijači nisu dočekali kraj, pa su ranije izašli sa utakmice potpuno nezadovoljni.

"Nemam komentara. Sigurno to sve govori", dodao je bh. rukometaš.

Prije utakmice je sve iznenadila vijest da Benjamin Burić neće braniti. Selektor Irfan Smajlagić ga je otpisao, a čini se da je to bila kazna zbog onoga što je rekao nakon meča protiv Nizozemske, kada je novinarima u prolasku dobacio: "Pitajte selektora.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.