2.3.2024. 17:01
0
Muzaferija: Samopouzdanje mi je na visokom nivou, ovo je tek početak!
Najbolja bh. skijašica Elvedina Muzaferija nakon današnjeg fantastičnog devetog mjesta u utrci Super-G zauzima 24. poziciju, a sutra je čeka još jedna utrka nakon koje će biti poznato da li je ušla u finale. Za sada je osigurala finale u spustu koje će biti od 23. i 24. marta u Salbahu.

U izjavi nakon novog uspjeha kojim je obradovala BiH koji prate njene utrke, nije krila sreću.

Kazala je da joj samopouzdanje na visokom nivou, te da sada može skijati dobro na bilo kojoj stazi.

Bh. skijašica se nada, da će BiH jednog dana vratiti i utrke Svjetskog kupa u svoju domovinu.

"Nadam se će biti prilika da se Svjetski kup ponovo vrati u BiH, organizovali smo jako dobro Evropa kup prošle godine. Mislim da će trebati još nekoliko godina da se Svjetski kup vrati u BiH”, odgovorila je Muzaferija.

Za kraj razgovora, skijašica iz Bosne i Hercegovine ističe da je ovo samo početak, te da ono najbolje tek predstoji.

“Drago mi je da sam pokazala, iako sam iz Bosne i Hercegovine mogu napraviti jako dobar rezultat. Top 10 i top 5 u Svjetskom kupu. Mislim da je ovo samo početak moje karijere”, zaključila je 24-godišnja skijašica.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.