19.8.2024. 16:43
1
Tomo Spahović poručio Miranu Fabjanu: "Samo se Allaha bojim. Tebe da se plašim? Smiješno"
Nastavljaju se prepucavanja između MMA boraca Tomislava Spahovića i Mirana Fabjana.

Slovenac se oglasio na Instagramu rekavši kako Spahović ne želi revanš s njim.

"Iskreno, mislim da Tomo ne želi ovaj revanš i da su on i Forgi (Dražen Forgač, op. a.) dogovorili da on proziva Fabjana, pa da se napravi tako da ispadne kako se ja bojim. Ja sam u subotu napisao Forgiju da želim taj meč i niko mi ništa nije odgovorio. Stvarno vam kažem, Spahović se mene boji i izbjegava meč. Pravi dramu, a Forgiju govori da mu da kante. Tomo vas vara, neće biti ništa od revanša jer svako ko je gledao meč zna da nema šanse, rekao je Fabjan.

Nije se dugo čekalo na Spahovićev odgovor.

"Gospodin pravi u svojoj glavi neku zamisao samo njemu poznatu. Ja ne vjerujem šta slušam. Da li ja od početka želim revanš i da li sam ti (Forgaču, op. a.) više puta naglasio za revanš, neka zna javnost? O mom izbjegavanju revanša sa Fabjanom nema govora. Ne sa njim, već sa bilo kim. Opet kažem, samo neka se odrede mjesto i lokacija i to je to. Mene što se tiče, može 23. novembar i Arena Zagreb. A da li ću izgubiti ili pobijediti, vidjet ćemo, odgovorio je sarajevski MMA borac.

Spahović je zatim tagovao Fabjana na svojoj objavi i poručio:

"Samo se Allaha bojim. Tebe da se plašim i borbe? Smiješno, dodao je Spahović.

"Forgi i ja jesmo prijatelji. Cijenim ga i poštujem kao prijatelja, dugo godina smo tu. I tu sam za njega 0-24 sata. Šta god. Pošto se bojim revanša, ja ga želim u Areni Zagreb, prvi event poslije Pule, a ti si prebacio loptu na Banjaluku sljedeće godine. K‘o živ, k‘o mrtav do tada. Do mene nije. Ja što sam rekao, iza toga stojim. Sve je do FNC-a", napisao je bh. borac.

(Ajdin B.)

 
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.