24.4.2023. 11:29
0
Sjajne vijesti: Wizz Air uvodi jednu od najvećih promjena u vazdušnom saobraćaju
Niskotarifni avio-operater Wizz Air u svojoj ponudi će od maja imati i model pretplate - putnici će kroz period od šest mjeseci moći uplaćivati paušalni iznos, a zauzvrat će svaki mjesec moći odabrati jedan let, u jednom smjeru ili povratni.

Model pretplate Wizz Air MultiPass zasad će biti moguć samo na letovima na domaćim linijama u Italiji te internacionalnim prema Poljskoj, a putnici će na raspolaganju imati četiri opcije - odabrati pretplatu koja uključuje samo kartu, zatim model karta plus prioritetni ukrcaj, karta i kofer do 20 kilograma ili model koji uključuje sve opcije.

Kako piše portal Travelpuls, oni koji se odluče na pretplatu, prvu kartu mogu kupiti odmah, s time da let može biti najmanje pet dana od dana kupovine. Pretplata mora trajati najmanje šest mjeseci te se obnavlja svaki mjesec.

"Putnici ovime za fiksnu cijenu dobivaju odličnu ponudu za nadolazeću ljetnu sezonu, a istvremeno ne trebaju nadgledati cijene i planirati putovanje puno ranije kako bi dobili najbolju ponudu.

Zahvaljujući pretplati putnici mogu vrlo jednostavno odabrati let u poslovne ili odmorišne svrhe", navodi se u saopćenju kompanije.

(Ajdin B.)

Wizz Air
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.