8.12.2015. 10:02
0
Kontroverzni biznismen Mihael Ljubas ranjen u pucnjavi na benzinskoj pumpi u Zagrebu
Kontroverzni biznismen Mihael Ljubas bio je meta napada u pucnjavi na benzinskoj pumpi u Zagrebu, prenose hrvatski mediji, pozivajući se na izvor blizak istrazi.

Iako se sinoć nakon pucnjave pretpostavljalo da je Ljubas bio slučajna žrtva pljačke benzinske pumpe, policija ni u jednoj izjavi nije pomenula da se na benzinskoj pumpi dogodila pljačka ili pokušaj pljačke. 

Advokat Zvonimir Hodak naveo je sinoć da jedine informacije kojima raspolaže ukazuju na to da se Ljubas našao tamo i da je pogođen u nogu, te da ne vjeruje da je riječ o "sačekuši". 

Mediji u Hrvatskoj prenose da je Ljubas vlasnik portala "Dnevno.rs" i "Dnevno.hr".

(SRNA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.