21.4.2016. 21:25
0
Mladići poginuli tokom postavljanja plastenika
Dražen K. (32) i Marko J. (29) u Općini Rugvica nadomak Dugog Sela u Hrvatskoj, poginuli su naočigled rodbine od strujnog udara jer su nehotice dodirnuli strujni vod prilikom gradnje plastenika.
Oni su, naime, cijeli dan s rođacima postavljali konstrukcije za plastenike. Dvije su uspjeli podići, no treća konstrukcija po redu bila je kobna. Oko 16 sati mjestom su odjeknuli krici i vapaji upomoć. Iako su na mjesto nesreće vrlo brzo pristigla troja kola Hitne pomoći, mladiće nisu uspjeli spasiti, piše Jutarnji.

Beživotna tijela bit će prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a policija provodi očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti, piše Jutarnji.

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.