17.10.2016. 18:40
0
Vođu navijača Partizana u noći kada je ubijen čekale još dvije ekipe da ga ubiju, likvidatori imali detaljan plan
Aleksandar Stanković, zvani Sale Mutavi, nije imao nikakve šanse da preživi napad profesionalnih ubica, jer su ga ekipe likvidatora čekale kobne večeri na još dva mjesta u Beogradu.

Kako saznaje beogradski list Kurir, pored atentatora u Bačvanskoj ulici, koji su ga izrešetali, druga ekipa čekala je Stankovića ispred zgrade na Zvezdari u kojoj je živio sa svojom vjerenicom, i to u slučaju da prvi napad ne uspije, prenosi Kurir.

- Bezbjednosne kamere na Stankovićevoj zgradi kobne večeri bile su isključene, a vrata koja se automatski zaključavaju bila su pokvarena. Koliko su likvidatori bili pažljivi u planiranju govori i to što je u cijeloj zgradi nestalo osvjetljenja - priča Kurirov izvor.

- Utvrđeno je da je Aleksandar Stanković svakodnevno imao istu trasu kretanja. Odlazio bi u teretanu, u čijoj je blizini i ubijen, a nakon toga pravo u stan. Uvijek se kretao Ulicom gospodara Vučića. Osim toga, povremeno bi uveče izlazio u jedan poznati lokal. Rezervni plan bio je da se Mutavi likvidira u subotu uveče, kad je organizovao proslavu momačke večeri za 250 ljudi u jednom beogradskom hotelu. Inače, uskoro je planirao svadbu s dugogodišnjom vjerenicom - dodao je sagovornik Kurira.

(Kurir.rs)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.