3.12.2016. 21:07
5
HDSSB osudio verbalne napade Hadžifejzovića i Vulina na predsjednicu Hrvatske
Članovi Predsjedništva HDSSB-a Slavica Jelinić i Damir Doroghazi u subotu su oštro osudili nedavne verbalne napade BiH voditelja Senada Hadžifejzovića i srbijanskog ministra Aleksandra Vulina na predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović.

"Oštro osuđujemo napad Hadžifejzovića, BiH voditelja, na predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović koji je očito proistekao iz njezinog isticanja problema nestabilnosti Bosne i Hercegovine zbog velikog utjecaja Srbije i Moskve s jedne strane, te Ankare i vjerskog radikalizma s druge strane, koji destabiliziraju i Hrvatsku i hrvatski narod, i na području Hrvatske i u BiH kao konstitutivni narod. Oštro osuđujemo i napad srbijanskog ministra Vulina na hrvatsku predsjednicu Grabar-Kitarović koji je potaknut njezinim slikanjem uz povijesni hrvatski stijeg s hrvatskim iseljenicima u Kanadi u čemu nema ništa sporno", istaknuli su u priopćenju članovi Predsjedništva HDSSB-a Damir Doroghazi i Slavica Jelinić.

Podsjećaju da više od četiri milijuna Hrvata živi izvan granica Republike Hrvatske. Naglašavaju kako su sigurni da predsjednica Hrvatske dobro razumije događaje u susjednim zemljama i da je odgovorna u svojim nastupima koji trebaju spriječiti oblikovanje politike koja će i nadalje ugrožavati hrvatske nacionalne interese.

(FENA)

5
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.