4.2.2017. 17:06
0
Dvadeset ljudi povrijeđeno u nesreći kod Malog Zvornika: Teretni voz se zabio u autobus
Više od 20 osoba je povrijeđeno kada je teretni voz udario autobus na pružnom prelazu u selu Brasini kod Malog Zvornika, prenosi beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Nesreća se dogodila oko 12:00 sati na pružnom prelazu u selu Brasina između Loznice i Malog Zvornika. Teretni voz koji je išao iz pravca Malog Zvornika udario je u autobus autoprevoznika Lastra.

Dom zdravlja iz Malog Zvornika angažovao je sva vozila na raspolaganju a u pomoć je pritekla i Hitna služba Doma zdravlja u Loznici.

Za sada je poznato da je pet osoba teško povrijeđeno. U lozničkoj bolnici kažu da su primili dvije osobe, od kojih je jedna teže povrijeđena i nalazi se na odjeljenju ortopedije.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.