10.11.2017. 10:56
0
Vučićev SNS optužio Sašu Jankovića da mrzi Srbiju: Janković nastavlja da laže i izmišlja nekakva praćenja, progone i prijetnje
Srpska napredna stranka saopštila je da Saša Janković nedvosmisleno pokazuje da je njegov politički program, kao i program "njegovih koalicionih partnera" da po svaku cijenu i što više pljuje po Srbiji i njenim građanima.

- Građani Srbije ni ne očekuju ništa drugo od Jankovića nego da u svakoj prilici i na svakom mjestu pokazuje koliko mrzi Srbiju i da histerično baca ljagu na državne organe i institucije Srbije.

Janković nastavlja da laže i izmišlja nekakva praćenja, progone i prijetnje, a zaboravlja da su jedini koji prijete u Srbiji on, njegovi funkcioneri i koalicioni partneri - navodi se u saopštenju Vučićevog SNS-a. 

Saša Janković je na zadnjim predsjedničkim izborima u Srbiji bio protivkandidat Aleksandru Vučiću, a javno je osudio genocid u Srebrenici. Također je posjetio i Memorijalni centar u Potočarima gdje se poklonio žrtvama genocida. 

(Patria / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.