30.11.2017. 14:38
0
Zbog Praljka prijetio Vesni Pusić: Izdajice smrdljiva, zaklat ću te k'o prase
Prijetnje smrću nakon izjava o presudi hercegovačkoj "šestorki" dobila je još jedna članica Građansko-liberalnog saveza (GLAS) Vesna Pusić.

Saborski zastupnik GLAS-a Goran Beus Richembergh jučer je, komentirajući samoubistvo Slobodana Praljka, utvrdio da je za njega neprihvatljivo da se u Saboru održi minuta šutnje za osuđenog ratnog zločinca. 

Vesna Pusić je, pak, jučer ustvrdila kako je presuda hercegovačkoj "šestorki", među kojima je i Praljak, rezultat loše i pogrešne hrvatske politike 90-ih godina, piše Index.hr. 
Beus Richembergh je na svom Facebooku objavio sadržaj prijetnji koje je dobio, a potom je GLAS na Fejsu objavio prijetnje smrću koje je dobila Vesna Pusić, piše Index.

"Izdajico jedna smrdljiva, čekaj dok dođem u Zagreb, zaklat cu te k'o prase", napisao je stanoviti Jerko Bajsic (koji na profilnoj slici ima osuđenog zločinca Praljka) u porukama Vesni Pusić. 
Ona mu je odgovorila da je prijavljen policiji, na što je Bajsic odgovorio: "ajde, tako i tako nisam u Hrvatskoj, izdajico. I znam da me nećeš prijaviti, jer dobivaš svaki dan tako nešto". 

Pusić mu je odgovorila da "Policija radi i u Njemačkoj" i to "još bolje nego u Hrvatskoj", na što je Bajsic krenuo s ispričavanjem: "oprostite bio sam ljut, neće više doći do toga, molim vas oprostite", prenosi Avaz.

(Index/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.