6.4.2018. 17:21
0
Iz stranke nekadašnjeg predsjednika Srbije poručili: Dolazak Borisa Tadića u Sarajevo nije bio predviđen
Iz Socijaldemokratske stranke na čijem je čelu bivši srbijanski predsjednik Boris Tadić reagirali su na vijest „Boris Tadić dolazak na otvaranje Trebevićke žičare otkazao u posljednji trenutak“, koju je objavila Patria.

Iz te stranke tvrde da dolazak Borisa Tadića u Sarajevo nije bio predviđen.  

„Obavještavamo Vas da dolazak Borisa Tadića na taj događaj nije bio predviđen, tako da budući da nije nikada ni  potvrđen, nije ni otkazan“, reagirali su iz SDS-a.  

Iz Gradske uprave Sarajeva agenciji Patria ranije je nezvanično potvrđeno da je među brojnim gostima iz regiona i svijeta danas u Sarajevu trebao biti i Boris Tadić.

Tadić je posljednji put u Sarajevu boravio u novembru 2016. godine, kada je šetao sarajevskim ulicama i fotografisao s građanima. Prvi je srbijanski predsjednik koji se poklonio žrtvama genocida u Potočarima 11. jula 2005., a zatim i 2010. godine. Rođen je u Sarajevu 1958. godine.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.