20.3.2019. 12:08
0
Šta se krije iza veze 74-godišnjeg Milojka i 21-godišnje Miljane: Ona je rekla prijateljici da joj se sviđam, a ja sam rekao "ona je ludo dijete"
Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) jučer su otkrili i da ozbiljno razmišljaju da, ako se dogovore s producentima, uđu u rijaliti program "Parovi". Nisu još, međutim, sigurni da li će išta biti od toga, prenosi beogradski list Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

- Selo ništa ne kaže. Selo šuti. Selo za nas zna. Kad smo počeli, prije jedno dvije godine, onda je to bilo čudo, baš čudo i više od čuda - kazali su Milijana i Milojko za "Kurir". 

Penzioner Milojko je zatim ispričao kako je sve počelo.

- Počelo je šetnjom, ona je imala 18 godina, ja sam išao u prodavnicu, ona je išla u prodavnicu, imao sam i nekog psa i on je prosto trčkarao, išao oko nas i tako nas je svezao i obavezao. Poslije sam ponovo išao u prodavnicu, a ona je rekla svojoj drugarici da joj se sviđam. Poslije je meni prodavačica to prenijela, a ja sam rekao - ona je ludo dijete, nisam to uopće ozbiljno shvatao. Poslije smo malo šetali, nije se ništa dešavalo osim poljubaca. Poslije moje bolesti, operacije, tu se rodila prava ljubav između mene i nje. Tada je počela paziti me. Poslije je rekla da bez mene ne može, je li tako bilo - jeste - kaže Milojko, a Milijana potvrđuje.

- Mama je malo u čudu zbog mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama, u novinama i tako. Velika je pažnja usmjerena i na moje roditelje sada, svi ih zapitkuju, propitkuju, u principu, oni nas podržavaju. Drugarice - kako koja. Mišljenja su podijeljena - kazala je Milijana za "Kurir". 

- Ne postoji nijedan zakon koji može nas spriječiti da se vjenčamo. Kod sveštenika nećemo ići jer znamo da kod njih ima pravilo da ne vjenčavaju parove kod kojih je razlika u godinama veća od 15 - kazali su oboje. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.