6.4.2019. 19:18
0
Srbija: Ubio nepokretnu majku pa presudio sebi
Vijest da su u stanu u zgradi na Zvezdari pronađena tijela Dobrile (73) i njenog sina Miloša D. (43) ulazom se pronijela kao munja, a onda su uslijedili nevjerica i šok komšija.

Majka i sin, kažu komšije, bili su fini i kulturni ljudi. On ju je njegovao godinama jer je bila nepokretna, išao je u nabavku, nije izlazio...

Nisu se družili ni s kim, ali nisu ni pravili probleme, kažu neki od njih i ne baš raspoloženi za priču poslije ovakvog događaja u zgradi. Neki od komšija se prisjećaju da su čuli da je nešto puklo, ali ni pomislili nisu da je takvo nešto bilo posrijedi.

Pored njegovog tijela nađen je pištolj, prenosi Kurir.rs.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, nepokretnu majku, inače penzionisanu sutkinju Okružnog suda u Beogradu, ubio je sin, koji ju je njegovao godinama. To je učinio hicima iz vatrenog oružja, a potom je i sebi presudio. Na njihovim glavama bile su vidne rane od metka, a pištolj je pronađen između sinovljevih nogu.

Pretpostavlja se da su njih dvoje mrtvi već 10 dana. Komšije su pozvale policiju tek kad se iz stana počeo osjećati nesnosan smrad, a vatrogasci su jutros provalili vrata stana., prenosi Kurir.rs.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.