11.6.2019. 14:16
0
Vozilo iz Vučićeve pratnje sletjelo u kanal
Jedan automobil iz pratnje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, prilikom njegove posjete poplavljenim područjima, sletjelo je s puta u kanal, a prema prvim informacijama, nema povrijeđenih, prenosi Beta.

Kako navodi Regionalna informativna agencija iz Čačka, vozilo se prevrnulo pošto je Vučićeva kolona krenula iz Lučana ka Guči.

Isti izvor dodaje da je, prema prvim informacijama, u tom vozilu bio ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, ali je iz njegovog kabineta to demantovano.

Policija obavlja uviđaj na mjestu nesreće.




(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.