12.6.2019. 14:16
1
Uhapšen Nedžad Ramić, brat Seke Aleksić
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su Nedžada Ramića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo iznuda.

Inače, Ramić je brat folk pjevačice Seke Aleksić.

Sumnja se da je on u više navrata dolazio u jednu uslužnu radnju u Staroj Pazovi i od vlasnika, uz prijetnje, zahtijevao isplatu 2.000 eura. 

Prilikom hapšenja, kod osumnjičenog je pronađena novčanica od 500 eura.

Prema nalogu nadležnog tužioca, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

Nakon hapšenja oglasila se i poznata pjevačica:

- Odrastao je čovjek, 42 godine sam bira svoje društvo i odgovara za svoje postupke! Ja s tim apsolutno nemam ništa i sve što uradi radi sebi - rekla je Seka Aleksić.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.