4.11.2019. 10:35
0
Objavljen snimak brutalne likvidacije vođe navijača Partizana
Ljubomir Marković (37), vođa navijača Partizana, ubijen je u petak navečer u Beogradu. Još se ne zna je li likvidacija povezana s borbom za prevlast na tribini ili s ratom narkokartela.

Čak desetak kamera je snimilo trenutak likvidacije, a snimak s jedne nadzorne kamere procurio je u javnost.

Na snimku se vidi kako Marković stoji s grupom mladića ispred balona za mali nogomet.

U tom trenutku mu je napadač prišao sleđa. Marković je vidio pištolj ili prepoznao napadača i počeo bježati. U bijegu je pogođen s četiri metka, nakon čega ga je ubica još dva puta pogodio u glavu, kako bi bio siguran da ga je usmrtio.

Marković je od sredine prošlog desetljeća bio jedan od najviđenijih navijača Partizana, često na štangi kao vođa koji megafonom nasred tribine vodi navijanje, prenosi Blic.. 

Uznemirujući snimak likvidacije pogledajte OVDJE.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.