20.4.2020. 15:59
1
Odbornik HDZ-a u zatvoru, brutalno pretukao ženu pred djecom
Odborniku vladajućeg HDZ-a u Solinu određen je jednomjesečni pritvor nakon što je brutalno pretukao suprugu pred dvoje male djece, a onda je ubjeđivao da kaže da je slučajno pala niz stepenice.

Policija 40-godišnjeg muškarca sumnjiči da je prošle sedmice na području grada Solina fizički napao 45-godišnjakinju koja je hitno prevezena u bolnicu zbog teških tjelesnih povreda, prenijela je splitska Slobodna Dalmacija.

Ljekari su konstatovali da je ženi slomljeno rebro i da ima brojne kontuzije po glavi i lijevoj nadlaktici.
 
Pozivajući se na nezvanične izvore, splitski dnevnik piše da je muškarac više od pola sata bjesomučno tukao nogama i rukama po tijelu i glavi dok se ona od straha sklupčala na kauču, a istovremeno joj je prijetio da će je ubiti.

Nekontrolisano divljanje i brutalno premlaćivanje svoje majke gledalo je njihovo dvoje male djece, a kad je žena u jednom trenutku zahroptala i počela teško da diše, muž se prepao i pozva Hitnu pomoć ubjeđujući je da kaže da je slučajno pala niz stepenice.

Nasilnik je, navodi se, bio u alkoholisanom stanju, a povod je bio to što je njegova žena prije 12 godina popila kafu s jednim svojim prijateljem.


(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.