8.3.2021. 22:07
0
Mama dječaka raskrinkala korona dernek: Objasnila policajcima u kojem lokalu je ulaz "na šifru"
Komunalna policija u Šapcu tokom vikenda u jednom lokalu prekinula je korona dernek na kojoj je bilo dvadesetak mladih.

Policajci su, piše "Blic", imali dojavu da se u kafiću, koji im je od ranije poznat po kršenju mjera, okuplja grupa mladića i djevojaka. Kada su ušli u lokal, zatekli su dvadeset jednog maloljetnika kojima je točen alkohol u vrijeme zabrane rada ugostiteljskih objekata. Njih je bilo tri puta više od dozvoljenog broja u tom prostoru i svi su bili bez maski.

- Riječ je o objektu gdje se ulazilo na šifru, odnosno poruku, koja je bila signal za konobaricu da otvori vrata. Mi smo dobili dojavu od majke jednog mladića koji je trebalo da bude na toj žurci. Sačekali smo da dođu gosti, onda smo sa njima ušli i unutra zatekli maloljetnike bez sredstva za zaštitu i ustanovili još nekoliko prekršaja - objašnjava Borko Jekić, načelnik Odeljenja komunalne policije Šabac.

Kako objašnjava sagovornik "Blica", riječ je o lokalu od tridesetak kvadrata, gdje je, na osnovu mjera zaštite moglo prisustvovati nekoliko ljudi.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.