24.9.2021. 22:38
0
S puškom ušetao u frizerski salon u Srbiji
U Boru u Srbiji se dogodila tragedija, muškarac je usmrtio svoju suprugu. Ž. P. je iz vatrenog oružja smrtno ranio svoju suprugu V. N, koja je radila kao frizer.

Ubistvo se dogodilo u frizerskom salonu u kome je žrtva radila, u Ulici Nikole Pašića, preko puta željezničke stanice. Akteri ovog ubistva iz braka imaju troje djece, prenosi BHRT.


Borska policija trenutno vrši uviđaj na licu mjesta.  Prema izjavama svedoka, Ž. P. je sa puškom u ruci ušao u frizerski salon u kome je radila njegova supruga. Nesrećna žena istrčala je iz salona uz povike da neko pozove policiju. Ž. P. je, međutim, krenuo za njom, izašao iz salona i pucao u V. N.  Kako navodi Tanjug, osumnjičeni za ubistvo je uhapšen.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.