3.11.2023. 10:52
0
Detalji ubistva u Novom Sadu: Brat djevojke koja je usmrtila muškarca htio da prikrije zločin
FOTO: ilustracija
Djevojka O.Š. (18) koja je sinoć ubila muškarca S.D. (30) u novosadskom naselju Podbara, bila je sa njim u rodbinskom odnosu, a motiv bi mogli biti nerašćišćeni porodični odnosi, piše Telegraf.

Prema izvoru bliskom istrazi, slučaj je prijavio brat osumnjičene, ali je navodno prvo rekao da se radi o suicidu, pa je istragom utvrđeno da se ipak radi o ubistvu.

Nakon ubistva ona se skrivala u jednoj kući nedaleko od mjesta ubistva gdje je i uhapšena, a policija je pronašla i nož kojim je ubistvo izvršeno. Policija je ispitala više svjedoka koji bi mogli da imaju saznanja o ovom događaju, a dio njih je u rodbinskim odnosima sa osumnjičenom i sa ubijenim.

Tačan motiv i detalji bit će poznati nakon istrage, a osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon što ćega će biti izvedena pred tužioca.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.