4.5.2024. 21:22
2
"Svakom Bošnjaku djed nije došao ni iz Turske ni iz Saudijske Arabije, smeta ono -ić i razumijevanje srpskog jezika"
Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša (45) u petak je na Instagramu objavila status koji je mnoge šokirao. Nakon toga ugašen joj je Instagram profil, a otkazan je i koncert koji je trebala imati 9. maja u Crnoj Gori.

"Nevjerovatno je kako su vlade okolnih zemalja konstantno neprijateljski raspoložene prema mojoj zemlji Srbiji. I njihovi mediji i njihova vlast. Za to vrijeme Srbija građanima okolnih zemalja pruža dugačak niz olakšica i povlastica kad dođu u Srbiju da žive, rade i zarade.

Da Crna Gora po ko zna koji put glasa protiv Srbije, a da se pola Crnogoraca nalaze u toj istoj Srbiji i ne vide neki moralni problem ili politički problem?! Pa ne glasaš protiv zida, već protiv naroda i zemlje koja ti hrani sunarodnjake", započela je na Instagramu Karleuša.

"Jer svakom Crnogorcu je djed Srbin, svakom Hrvatu je djed ubijao Srbe, svakom Bošnjaku djed nije došao ni iz Turske ni iz Saudijske Arabije, jer smeta ono -ić i razumijevanje srpskog jezika, a svakom Albancu s Kosova je djed bio u plemenskoj bandi koja je napadala srpsku vojsku koja se povlačila prema Grčkoj u Prvom svjetskom ratu u bandi koja je palila vjekovne srpske manastire", napisala je.
 
"Nikada nisam podržavala bilo kakav vid agresije, zločine po bilo kojoj osnovi. Prva uvijek osudim. Zato osuđujem i nepravdu prema mojoj zemlji", dodala je.

(Ajdin B.)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.