16.5.2024. 14:52
1
Sve jače glasine o razvodu Bena Afflecka i Jennifer Lopez: Glumac se iselio iz kuće od 60 miliona dolara
Paparazzi fotografije Jennifer Lopez stižu gotovo svakodnevno, no u posljednje vrijeme uz nju ne viđamo njenog supruga Bena. Razlog tomu je crni oblak koji se nadvio nad par, a sve se čini da se bliži kraj ovom braku koji je trajao manje od dvije godine

Ben Affleck i Jennifer Lopez svoju vezu su započeli 2002, a prekinuli 2004. na žalost mnogih fanova. Da se historija ponavlja pokazuje i ovaj par jer se sada, 20 godina nakon prvog prekida, ponovno naveliko priča o raspadu Bennifera.

Glasine o razvodu potaknute su njihovim nepojavljivanjem u javnosti. Tačnije, par je posljednji put viđen krajem marta kada su fotografirani tokom zajedničkog ručka u New Yorku.

S obzirom da smo navikli na njihove česte zajedničke izlaske, javnost je postala sumnjičava, a izvor za DailyMail potvrdio je da je riječ o još jednom krahu Bennifera.

– Pisano je na zidu – gotovo je. Oni su krenuli prema razvodu – i ne treba kriviti Bena, otkrio je izvor dodavši da se glumac već i iselio iz kuće vrijedne 60 miliona dolara.

Fanovi para sjećaju se koliko dugo je par tražio savršenu kuću za njihovu porodicu, no Ben je novi zajednički dom već napustio te će nedavno kupljenu kuću najvjerovatnije morati staviti na prodaju.

„Sada je usredotočen na svoj posao i svoju djecu. Ben se već iselio i vjerovatno će morati prodati kuću iz snova za kojom su dvije godine tragali’, rekao je izvor te naveo u kakvom je odnosu par: ‘Oni se nikada neće prestati voljeti, ali ona ga ne može kontrolirati, a on nju ne može promijeniti. Nema šanse da je moglo potrajati.“

Podsjetimo, Lopez je nedavno objavila svoj projekt kroz koji razotkriva samu sebe, ali i priča ljubavnu priču s Benom Affleckom. Iako je projekt obećavao, nije postigao očekivani uspjeh, što je veliki novčani gubitak za glazbenicu koja je čitav projekt samostalno financirala.

Popularni glumac nije bio sretan idejom razotkrivanja njihove ljubavne priče, no ipak je podržao potrebu umjetnice da se kreativno izrazi.

– Ben nikada ne bi pokušao ugušiti njene snove ili joj reći da ne može učiniti nešto što će unaprijediti njenu karijeru, tvrdi izvor.

(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.