4.2.2024. 18:17
0
Niš: Dimio meso na terasi, pa umalo zapalio kuću
Jedan Nišlija je danas želio iskoristiti lijep dan kako bi dimio meso, ali je onda došlo do nesreće koja je mogla završiti tragično.

Dvije ekipe vatrogasaca intervenisale su danas zbog požara koji je u 12:20 zahvatio terasu u kući u Lamartinovoj ulici u Nišu, u Srbiji.

U požaru srećom nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena veća materijalna šteta na kući, uz to je izgorjela i kompletna sušnica sa mesom.

Kako prenosi Nova.rs, vlasnik kuće je iskoristio lijep dan da bi na terasu postavio sušnicu i dimio meso, ali je ušao u kuću nakratko, a za to vrijeme vatra se razbuktala i sa sušnice prenijela na terasu i stvari koje su se na njoj nalazile.

Do dolaska vatrogasaca vlasnici kući uspjeli su da lokalizuju požar i spriječe da se proširi sa terase na ostale prostorije.

(Sead M.)

NisNesreca
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.