25.2.2024. 13:25
1
Šehović: Dodik nakon Rusije i Bjelorusije hoće u Crnu Goru - pametnom dosta!
Lider Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Damir Šehović reagirao je na najavu posjete predsjednika bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska, Milorada Dodika, ovoj državi Istakao je da je to "najbolji pokazatelj političke dezorjentisanosti vladajućih elita".

- Nakon posjete Rusiji i Bjelorusiji, Milorad Dodik dolazi u Crnu Goru. Nakon čega će se, kako se sam pohvalio, sresti sa premijerom Mađarske i predsjednikom Srbije. Da zatvori krug. Pametnome dosta - napisao je Šehović na društvenoj mreži X.

Dodao je da Dodik "vjerovatno dolazi da prenese pozdrave od Vladimira Putina, i pošalje poruke "mira" i "tolerancije", koje su mu svojstvene."

- Posjeta čovjeka koji na crnoj listi SAD je najbolji pokazatelj političke dezorjentisanosti vladajućih elita, krize sistema vrijednosti kojoj svjedočimo, odnosno haotičnog stanja u kojem se naše društvo nalazi - naveo je Šehović.

(Sead M.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.