2.3.2024. 21:19
0
Pronađeni jezivi simboli na zidovima kuće u kojoj su nađena ubijena djeca: Sumnja se da su roditelji bili u sekti
FOTO: Telegraf.rs
Crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije pronađeni su na zidovima stana u kom je živio mladi bračni par koji je sinoć skočio sa solitera, a u kojem su pronađena beživotna tijela njihove djece, saznaje Telegraf.rs.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ova otkrića navela su policajce da posumnjaju da su L.P.S. i M.P.S. bili članovi sekte. Tužilaštvo u saradnji s policijom provjerava ove navode.

Tijela njihove djece koja su mrtva pronađena u tom stanu poslana su na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Prizor na mjestu gdje su pronađena tijela dvojice dječaka (1) i (3) čiji su roditelji bračni par koji je jučer skočio sa solitera u Novom Sadu je jeziv.

U ulici nema žive duše, mrak je, samo svjetlo iz kuće strave u kojoj su nađena, kako se sumnja, ubijena djeca. Ispred dvorišta nalazi se i kombi pogrebne opreme.

Komšije su šokirane zbog nezapamćenog zločina koji se dogodio u ovom kraju. Kako su istakli za Telegraf.rs ništa nije slutilo da bi moglo da dođe do ovako velike tragedije.

Na poziv policije intervenisala je urgentna ljekarska ekipa koja je, na žalost, mogla samo da konstatuje smrt.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.