24.3.2024. 16:50
0
Reis Fejzić: "Šta je nama NATO? Partner i saveznik ili neprijatelj i zločinački klub"
FOTO: Savo Prelević/Vijesti.me
Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić poslao je poruku na godišnjicu početka NATO intervencije, saopćeno je iz Islamske zajednice.

- Uz žaljenje za svaku žrtvu pitam, šta je nama NATO? Partner i saveznik ili neprijatelj i zločinački klub? Ko je bio meta? Crna Gora ili "miriljubivi" režim Slobe Miloševica, zbog koga je region "procvjetao"? Da li Crna Goro ide "druže Slobo mi ti se kunemo, da sa tvoga putaaa ne skrenemo - napisao je Fejzić na društvenoj mreži X.



0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.