6.4.2024. 15:43
0
Monstruozne izjave oca i brata osumnjičenog za ubistvo male Danke: Potraga za tijelom djevojčice je i dalje u toku
FOTO: KURIR/ILUSTRACIJA/SCREENSHOT
Radoslav (73) i Dalibor Dragijević (40), otac i brat jednog od osumnjičenih za teško ubistvo Danke Ilić (2) - Dejana Dragijevića (50), uhapšeni su zbog sumnje da su mu pomogli da premjesti tijelo djevojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Kako navodi MUP Srbije, najvjerovatnije u četvrtak 28. marta, "počinili su krivično djelo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela".

Potraga za tijelom Danke Ilić je i dalje u toku. Trenutno se pretražuje i prekopava dvorište kuće Dragijević u selu Zlot. Policija je dovela i jednog od braće Dragijević, sa lisicama na rukama.

Podsjetimo, Kurir je prethodnih dana razgovarao i sa Radoslavom i sa Daliborom.

Dalibor je prekjučer tvrdio da je u šoku zbog svega što mu se dešava sa bratom rekavši:

"Moj brat je od jučer u policiji. Odveli su ga iz kuće, ali ništa ne znam, niko nam nista ne govori! Nadam se i molim Boga da on ne stoji iza ovoga. Čekamo informacije".

Jučer se i Radoslav pravio iznenađenim.

"Ja ne znam šta više da kažem, potpuno sam iznenađen šta nas je ovo snašlo. Pritom ja sam srčani bolesnik, Hitna pomoć je dolazila da pomogne meni i supruzi, a jutros su mi odveli i drugog sina kako bi ga ispitali. Mi sada ništa ne znamo još, ako je kriv, onda i treba da odgovara, policija neka radi svoj posao, ja ništa ne znam", rekao je otac osumnjičenog Dejana za Kurir i dodao da uopšte ne može da se sjeti zbog cjelokupnog stresa koji proživljava, kada su mu uopšte uhapsili sina.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.