9.4.2024. 19:16
0
Majka ubice Danke Ilić se žali: Policija mi je uništila kuću
I dalje traje intenzivna potraga za tijelom Danke Ilić (2), dvogodišnje djevojčice koja je ubijena kraj Bora u Srbiji.

Policija je majku Dejana Dragijevića dovela na groblje u Zlotu, što je nova lokacija na kojoj policija traži tijelo ubijene curice, a svi prilazi groblju su bili blokirani. Njezin drugi sin, Dalibor Dragijević, preminuo je u nedjelju u pritvoru te bi u četvrtak trebao biti pokopan.

Kolona policijskih vozila iz Zlota se potom uputila prema Boru, a onda se naglo zaustavila kod brestovačkog mosta kako bi pretražila i ovu lokaciju u nadi da će pronaći tijelo ubijene Danke Ilić.

Kako javlja reporter Telegrafa s lica mjesta, policajci su na obje strane mosta i ne daju nikome da se približi. Pretraživali su teren ispod mosta, radi se o strmini na kojoj ima dosta šipražja.

U potrazi za Dankinim tijelom oko 14 sati dva policijska i vatrogasna vozila došla su do kuće majke osumnjičenog za ubojstvo Dejana Dragijevića. Pretražuje se teren između kuće osumnjičenog i susjedove, a u fokusu je rezervoar za vodu koji policija ispumpava, javlja Telegraf.

I dok istražitelji još uvijek bez uspjeha pretražuju sve lokacije na kojima bi mogla biti Danka, Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića, osumnjičenog da je ubio Danku Ilić, žalila se novinarima da su joj policajci uništili kuću i raskopali dvorište tokom pretresa.

"Policajci su mi upropastili i uništili kuću, sve mi raskopali i uništili, uzeli su mi stvari iz kuće, ne mogu vjerovati što mi se događa. Ne znam ništa o ubistvu, ali nije moguće da su moji sinovi bili umiješani", rekla je Svetlana Dragijević za Blic.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.