17.4.2024. 13:29
0
Otac ubijene Danke se oglasio: "Za njene ubice je malo smrtna kazna"
FOTO: ilustracija
Miloš Ilić i njegova supruga Ivana, roditelji ubijene dvogodišnje Danke Ilić, došao je u Više javno tužilaštvo u Zaječaru kako bi svjedočio.

Otac ubijene Danke je kazao da je za ubice njegove kćerke "smrtna kazna malo". 

- Oni treba da robijaju do kraja života. To su monstrumi, ono što proživljavamo sve vrijeme je neopisivo. To može razumjeti samo onaj ko je roditelj -  kaže za "Telegraf.rs" Miloš Ilić, otac svirepo ubijenee Danke, pa nastavio: 

- Policija nam je više puta dolazila, uzimala razne Dankine stvari, ništa ne znamo, ni za tu krv na putu, ni u kolima, ni ništa. Nama nije jasno zašto nisu zvali Hitnu pomoć, zašto nisu pomogli, nego su ovo uradili. To što Ivana i ja trpimo sve vrijeme je strašno, zovu nas razni ljudi, vrijeđaju, svaljuju krivicu na nas. Ja sam morao da tražim da promijenim broj, ne možemo više...Kada se sve završi mi ćemo izaći u medije i sve ćemo reći.

Danka Ilić je ubijena 26. marta ove godine u Banjskom Polju.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.