27.5.2024. 15:45
0
Novi trag u slučaju Danke Ilić: Dvije osobe saslušane u Tužilaštvu
U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas su u cilju dalje istrage saslušani novi svjedoci vezano za slučaj nestanka i ubistva male Danke Ilić koji bi eventualno mogli da dovedu do rješavanja ovog veoma teškog i komplikovanog krivičnog djela.

"Danas je u svojstvu svjedoka saslušan direkotor JKP ,,Vodovod,, iz Bora , Goran Pavić kao i jedan mještanin sela Luka. U toku sutrašnjeg dana biće ispitana još dvojica svedoka, kažu za Telegraf u VJT u Zaječaru.

Kako nezvanično saznaje ovaj portal, svoj iskaz pred tužiocem pored direktora Pavića dao je i prijatelj osumnjičenog za ubistvo Srđana J. iz Luka. On mu je prema nepotvrđenim informacjama često pozajmljivao automobil, pa se sada postavlja pitanje da li je taj automobil korišćen i u krivičnom djelu, koje se Jankoviću stavlja na teret.

Dobro upućne izvor u tok istrage navodi, da je direkotor JKP "Vodovod" Goran Pavić odmah nakon zločina koji su počinili radnici preduzeća na čijem je on bio čelu, iz moralnih razloga podnio ostavku.

Inače, pred tužiocem je iznio iskaz u kome je dao odgovore vezano za radne obaveze i zadatke koje su radnici Janković i Dragijević imali tog dana u Banjskom Polju.

Podsjetio je na radne naloge koje su imala dvojica radnika i na kojim lokacijama je trebalo da obave nove radne zadatke, ističe dobro upućen izvor u istragu vezano za ovaj monstruozni zločin.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.