2.6.2024. 22:32
0
Vučić će u ovom gradu morati priznati poraz: “Od večeras je grad slobodan”
FOTO: screenshot
Od večeras je Niš slobodan grad, rekao je doktor Dragan Milić, obraćajući se zajedno sa kompletnom opozicijom u tom gradu nakon završetka lokalnih izbora u Srbiji.

„Nama je jedan jedini interes naš grad i da ne bude zablude, pošto je toliko puta pričamo da smo trojanski konj i nekakva podmetnuta kolona – neće biti nikakve saradnje sa SNS-om.

Niš nije na prodaju“, izjavio je Milić, prenosi Nova.rs.

On se kandidovao u ovom gradu kao Grupa građana “Dr Dragan Milić” te vjeruje da će uz podršku ostalih opozicionih stranaka istisnuti vladajuću Srpsku naprednu stranku (SNS) aktuelnog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Izborna lista "Aleksandar Vučić - Niš" osvojila je 46,6 posto glasova, ali opozicija vjeruje da će u koaliciji ostvariti većinu.

Grupa građana "Dr Dragan Milić" osvojila je 24,2 posto, procjena je agencija Ipsos i Cesid.

Na 60 posto uzorka IPSOS-CESIDA-a, grupa "Biramo Niš-Đorđe Stanković" ima 14,5 posto, Ujedinjeni – nada za Niš 3,7, Dr Savo Milošević – I ja sam Niš – Kreni – promeni 3,7, Ruska Stranka – Rusija i Niš u Srcu – Tihomir Perić 1,3...

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.