4.6.2024. 15:56
0
Oglasila se majka ubijene Danke Ilić: "Zatečena sam. Ko je onda bio drugi u automobilu, ja sam tada na brdu vidjela dvije osobe u vozilu?"
Majka ubijene Danke Ivana Ilić oglasila se nakon saslušanja Srđana Jankovića (50), osumnjičenog za ubistvo djevojčice koji je danas doveden na Viši sud u Zaječaru.

Janković je rekao da nije ubio djevojčicu i da nije kriv za ono za što ga se tereti. Izjavio je da djevojčicu nikad nije ni vidio!

"Ja sam sada zatečena, ne znam što bih rekla! Ko je onda bio drugi u automobilu, ja sam tada na brdu vidjela dvije osobe u vozilu? Ništa mi nije jasno... Ako nije ništa napravio, kao što kaže, zašto je šutio dva mjeseca? Pod velikim sam stresom", rekla je Ivana Ilić za srbijanske medije.

Jankovićev advokat Živadin Bogdanović izjavio je nakon saslušanja da neće davati nikakve izjave. 

"Ne dajem nikakve izjave, molim vas da razumijete i njega i mene. To što sada daje iskaz, to je njegovo zakonsko pravo, a što će biti dalje, odlučit će tužilac", rekao je advokat.

Srđan Janković uhapšen je zajedno s Dejanom Dragijevićem nakon što je policija utvrdila da su službenim automobilom Vodovoda udarili Danku 26. marta u Banjskom Polju, a potom zakopali tijelo na deponiju otpada. Dragijević je sve to i priznao, dok se Janković do danas službeno branio šutnjom. Tijelo djevojčice još nije pronađeno, a Dragijević je izjavio kako su mu brat i otac pomogli da ga premjesti, piše Dnevnik.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.