20.7.2024. 11:58
0
Stjuardesa spasila život putnika na podgoričkom aerodromu: "Golim rukama tri puta oživjela čovjeka"
Medicinska sestra, zaposlena na aerodromu Podgorica, spasila je život putniku na podgoričkom aerodromu.

"Sneža Magoč, zemaljska stjuardesa (medicinska sestra) na Aerodromu Podgorica, tri puta je danas oživjela momka, kojem je srce prestalo da kuca kada je izašao iz aviona Еr Montenegra iz Istanbula, dok nije stigla Hitna pomoć", napisala je bivša savjetnica direktora Aerodroma Crne Gore Biljana Knežević na društvenoj mreži Iks, bivšem Tviteru.

"Naša Sneža heroj! Momče drži se", istakla je Knežević.

U komentarima je objašnjeno da je Sneža "golim rukama tri puta oživjela čovjeka" bez upotrebe defibrilatora.

Mladić se prema riječima savjetnice direktora Aerodroma Crne Gore muškarac se od sinoć nalazi u koronarnoj jedinici KC kako bi mu odradili hitnu koronarografiju.

Prema riječima pojedinih putnika u pitanju je turski državljanin, koji je u Podgoricu stigao iz Istanbula.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.