22.7.2024. 13:26
0
Svjedok iz Daruvara: Ubica ušao u kafić, naručio piće i pištolj stavio...
FOTO: mojportal.hr
Petero ljudi ubijeno je u danas u Domu za starije i nemoćne osobe u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru.

Neslužbeno se doznaje da je muškarac ušao u Dom za starije i nemoćne osobe i počeo pucati. Prema prvim informacijama, petero osoba je ubijeno na mjestu događaja, a još ih je nekoliko ozlijeđeno.

Mojportal dodaje da je ubojica nakon ubilačkog pohoda pobjegao, ali ga je policija uhitila u blizini jednog kafića.

“Utrčalo mi je dvoje radnika u trgovinu. Jedan je imao ozljedu oka, a drugi metak u prsnom košu”, ispričao je za Dnevnik.hr radnik trgovine u kojoj je dvoje ranjenih radnika Doma za starije pobjeglo tražeći pomoć.

Ispričali su mu da je u dom došao čovjek i zapucao iz pištolja po korisnicima i uposlenicima.

Zaposlenik trgovine odmah je nazvao Hitnu pomoć, ali i policiju, jer su ozlijeđeni prepoznali ubicu i vidjeli ga da je ušao u obližnji kafić. “Nazvao sam i policiju i rekao im gdje je ubica. Navodno je sjeo i naručio piće, a pištolj je stavio na stol”, rekao je za Dnevnik.hr zaposlenik trgovine.

Za ubojicu kaže da je u pedesetim godinama, da su ga poznavali u okolici, no da ne zna zbog čega je počinio ovaj strašan zločin.

Kako Jutarnji neslužbeno doznaje, napadač je 1973. godište, inače bivši hrvatski branitelj, penzionisani vojni policajac. U Dom je upao s pištoljem, ubio je majku, štićenike Doma, ali i zaposlenike.

Hrvatska
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.