23.10.2024. 20:58
0
Pretučen učesnik “Zvezdi Granda”: Sve se izdešavalo zbog parkinga
U ulici Miloša Zečevića na Zvezdari jedan je muškarac pretukao mladića, koji se ispostavio kao nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Nikola Trifić.

Prema informacijama, muškarac je napao Trifića zbog parkiranja njegovog “audija”. Tokom incidenta, nasilnik je verbalno napadao vozače i fizički nasrtao na Trifića, čak mu je pocijepao majicu.

Nikola Trifić je putem društvenih mreža izrazio zahvalnost na podršci koju je primio nakon ovog incidenta. U svom obraćanju je istakao: “Povodom situacije koja me je zadesila, dobio sam na hiljade vaših poruka i poziva. Hvala Bogu što je moja samokontrola pobedila i što nisam zakomplikovao situaciju. Nema potrebe komentarisati čoveka koji je bio toliko mentalno slab i verovatno isfrustriran. Njegovo ponašanje govori samo o njemu. Moja reakcija bila je isključivo usmerena na očuvanje moje bezbednosti i sprečavanje daljeg nasilja.”

O ovom slučaju se oglasilo i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. U saopštenju su naveli: “Formirali smo predmet i naložili policiji da utvrdi identitet lica i uzme izjave od učesnika događaja. Policija je utvrdila identitet osumnjičenog, J.B., koji je zadržan na 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničkog ponašanja. Tokom ovog perioda, osumnjičeni će biti saslušan, a na osnovu njegove odbrane i ličnosti, javni tužilac će odlučiti o mogućem pritvoru.”

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.