19.5.2016. 19:36
1
Amerikanka ubila bivšeg dečka koji je porijeklom iz BiH
Aljošu Memovića (29), porijeklom iz BiH, ubila je bivša devojka Veronica Erin Staley (34).

Sve se desilo u utorak, oko podne kada je Memović izašao da se nađe sa bivšom djevojkom, ali je susret ubrzo prerastao u svađu, nakon čega je pucala u Memovića.

Zločin se desio ispred teretane “One2One” u Houstonu. Memović, inače bivši bolničar, posljednjih godinu dana radio je u kompaniji “TelePacific Communications”, gdje su šokirani viješću o njegovom ubistvu.



“Ne možemo da vjerujemo šta se desilo”, izjavio je Brad Mitchell predsednik kompanije, koji je ujedno i primio Memovića na posao. “Ovo je strašna tragedija. Svi smo u šoku”, rekao je Mitchell, piše Daily Mail.

Ubistvo su snimile i nadzorne kamere, a na snimku se vidi njegova bivša djevojka, u sportskoj opremi, kako napušta mjesto ubistva. Ona je uhapšena nešto kasnije u svojoj kući, u sjeverozapadnom Houstonu. Policija je pretražila njen automobil, gdje su pronašli i pištolj, sa kojim je izvršeno ubistvo. Ona je na saslušanju  priznala da je ubila bivšeg momka.


Anesa Agović

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.