20.10.2016. 22:20
0
Ubila sebe i dijete jer ju je muž ismijavao da liči na svinju
Ana Ozigova (33) je skočila u smrt držeći u naručju svog sina od osam godina jer ju je njen suprug danima ismijavao zbog operacija koje je napravila kako bi promijenila svoj izgled, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Ana je pala u depresiju poslije prilično loše urađene plastične operacije nosa, a uz sve to suprug Oleg Ponomarev joj je danima govorio kako izgleda kako svinja. Prijatelji kažu da je upravo ta operacija bila je okidač za raspad njenog braka, a kasnije i tragediju koja se desila.

Ana je sebi i svom sinu presudila u četvrtak, skočivši sa balkona zgrade u Omsku gdje je živjela. Ona je ostavila i oproštajnu poruku u kojoj je objasnila zašto se odlučila na ovaj užasan čin.

"Ne mogu da se nasmijem. Sada su mi nozdrve velike kao da sam svinja. Moj osmjeh je sada kao da se mrštim jer mi je uklonjen mišić iznad usne", napisala je Ana.

"Moj muž kad god me vidi grokće kao svinja. Ne mogu da prihvatim da ću biti ovakva zauvijek. Imam dijete, a ja živim za njega. Idem kod psihologa", poručila je Ana u oproštajnom pismu.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.