5.11.2016. 9:22
0
Tramp smanjuje zaostatak za Klintonovom
Predsjednički kandidat Demokratkse stranke Hilari Klinton vodi za dva poena u predsjedničkoj trci protiv kandidata republikanaca Donalda Trampa, pokazuju rezultati ankete.
Anketa, sprovedena od 1. do 3. novembra na uzorku od 940 potencijalnih glasača, pokazuje da Klintonova ima 46 odsto povjerenja glasača, dok Trampa podržava 44 odsto, uz koeficijent greške od oko 3,2 odsto. 

Ista anketa rađena je u septembru kada je Klintonova vodila ispred Trapma sa 48 prema 41 odsto. 

Vjeruje se da je na pad popularnosti kandidata demokrata uticala odluka direktora FBI DŽejmsa Komija da pokrene istragu o novim imejlovima koji su možda povezani sa privatnim serverom Klintonove. 

Predsjednički izbori u SAD biće održani u utorak, 8. novembra.

(Srna)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.