3.1.2017. 17:25
0
Brazil: Bjegunac iz zatvora objavio "selfie"
Osuđenik koji je iz zatvora u Brazilu pobjegao tokom vikenda, napravio je vlastitu fotografiju i podijelio je na društvenim mrežama


BBC javlja da je Brayan Bremer bio jedan od 72 zatvorenika koji su pobjegli iz zatvora Antonio Trindade u provinciji Amazonas. On se fotografisao sa drugim zatvorenikom i podijelio fotografiju na društvenim mrežama uz poruku ”bježeći iz zatvora”.

Bremer je zatvoren zbog krađe. Na drugoj fotografiji koju je podijelio moguće je primijetiti njega i još četiri zatvorenika kako u šumskom predjelu jedu voće. 

Iako je to bilo zabranjeno, Bremer je aktivno koristio Facebook u zatvoru, a njegov profil je postao popularan nakon bijega. 

Brazilska policija je saopćila da je uhvaćen zatvorenik koji se fotografisao sa Bremerom. Policija traga za ostalim bjeguncima. 

Nekoliko sati nakon bijega zatvorenika iz Antonia Trindadea, došlo je do pobune u zatvoru Anisio Jobim. U toj pobuni život je izgubilo najmanje 60, a pobjeglo je više od 100 zatvorenika. 

(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.