21.1.2017. 9:15
0
Barack i Michelle Obama napustili Washington
Bivši predsjednik SAD Barack Obama i njegova supruga Michelle napustili su sinoć Washington nakon što je novi predsjednik Donald Trump položio zakletvu.

Bračni par Obama držao se za ruke dok je prilazio helikopteru parkiranom ispred istočnog prilaza Capitol Hilla, javila je  agencija AP.

Novi predsjednik Donald Trump i prva dama Melania ispratili su bivši predsjednički par, razmjenili su nekoliko riječi i rukovali se sa njima.

Helikopter će sletjeti u vazduhoplovnu bazu Andrews u saveznoj državi Marylland, gdje će se bivši predsjednik obratiti osoblju i pristalicama, poslije čega će otputovati u Californiju na odmor.

Porodica Obama vratit će se u Washington, gdje će živjeti sve dok njihova mlađa kćerka Sasha ne završi školu.

(SRNA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.