26.2.2017. 18:16
0
Donald Trump: Izbori za predsjednika Demokratske stranke su namješteni u korist Hillary Clinton
Američki predsjednik Donald Trump izjavio je danas da su izbori za predsjednika Demokratske stranke "namješteni" u korist Hillary Clinton.

Trump je ovo saopštio na Twitteru nakon što je Thomas Perez juče izabran za novog predsjednika Demokratskog nacionalnog komiteta /DNC/. 

"Trka za predsjednika DNC je, naravno, u potpunosti bila 'namještena'. Čovjek Bernieja Sandersa, kao ni sam Bernie, nikada nije imao šanse. Hillary je tražila da to bude Perez!", napisao je Trump, piše britanski "Indipendent". 

Trump je čestitao Perezu, rekavši da "ne može biti srećniji zbog njega, kao i zbog Republikanske partije". 

Perez je izabran na čelo Demokratske stranke, sa 235 glasova od ukupno 447.

(Srna / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.