2.4.2017. 10:52
0
Bivši Trumpov savjetnik u izvještaju nije objavio uplate ruske TV mreže
Bivši savjetnik američkog predsjednika Donalda Trumpa za nacionalnu sigurnost Michael Flynn u finansijskom izvještaju u februaru nije objavio uplate ruske televizijske mreže i druge kompanije povezane s Rusijom, pokazuju dokumenti koje je Bijela kuća objavila u subotu.

U finansijskom izvještaju koje je Flynn potpisao 31. marta, bivši dužnosnik Bijele kuće naveo je govore koje su platile ruske firme, uključujući državnu televizijsku mrežu RT TV i zrakoplovnu kompaniju Volga-Dnepr.

U izvještaju se ne navodi koliko je Flynnu uplaćeno, no govori su navedeni u poglavlju pod naslovom "izvori naknada koje premašuju 5.000 američkih dolara godišnje".Ti govori nisu uključeni u izvještaje koje je Flynn potpisao elektronski 11. februara, a koje je Bijela kuća također objavila u subotu, prenosi Hina.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.