12.5.2017. 20:32
0
Ohio: Napadač ubio tri osobe, a zatim presudio sebi
Naoružani muškarac usmrtio je tri osobe u napadu na starački dom u Kirkersvilleu u američkoj saveznoj državi Ohio, a zatim je izvršio samoubistvo, izjavio je poručnik Robert Sellers.

On je rekao da je napadač upucao novog šefa policije u Kirkersvilleu Stevena Erica Disarija, a onda i dvojicu radnika u staračkom domu.

Nakon što je ubio tri osobe, napadač je izvršio samoubistvo, prenosi CBS.

Okružni šerif Randy Thorp izjavio je da je i napadač, koji je po svemu sudeći bio smješten u lokalnu ustanovu za brigu, pronađen mrtav.

Thorp je rekao da je ubijeni šef policije bio Steven Eric Disario (36) te dodao da je na poslu bio tek tri sedmice. Nikakvi detalji o načinu i motivima ubistva nisu saopćeni.

Ono što je poznato jeste da je policijski službenik pronađen mrtav van ustanove "Pine Kirk Care Center", dok su dva uposlenika i napadač pronađeni u krugu ustanove.

Ubijeni policajac je bio otac šestero djece, a još jedno je bilo na putu, prenosi AP.

(SRNA/Alen Avdić)

OhioNapad
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.