16.2.2018. 21:46
0
Tinejdžer heroj umro dok je držao vrata kako bi drugi učenici pobjegli ubojici s Floride
Istinsko herojstvo tokom stravičnog pokolja u srednjoj školi na Floridi na Valentinovo pokazoa je petnaestogodišnji učenik, kad je držao vrata drugim učenicima kako bi pobjegli prije nego što je fatalno ranjen.

Peter Wang držao je vrata dok su drugi učenici pokušavali pobjeći od masovnog ubojice, a svjedoci govore o njegovoj hrabrosti i nesebičnom činu. Tinejdžer je tijelom blokirao vrata te svoje prijatelje požurivao van, no on na kraju nije uspio.

Tinejdžer koji je umro spašavajući druge zasluženu pažnju dobio je i na Twitteru, gdje su mnogi puni hvale za njegov čin, prenosi Index hr.

"Dragocjeni, Peter. Kao profesorica, svaki semestar do kraja života tvoju priču pričat ću studentima. Hvala ti, mladi hrabri američki heroju", samo je jedan od komentara.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.