9.3.2018. 22:07
0
Policija u Californiji blokirala dom veterana nakon dojave o pucnjavi
Californijska policija blokirala je dom veterana u Jontvilu nakon dojave da je došlo do pucnjave te da je naoružani napadač uzeo taoce.

Ured šerifa okruga Napa objavio je da je policija stigla do doma veterana u oko 10:45 sati po lokalnom vremenu te blokirala područje. Lokalni KTVU objavio je da je ispucano između 15 i 20 metaka. Vatrogasni službenik izjavio je da je naoružani muškarac uzeo tri taoca, prenosi Avaz.

"Policija je na području doma veterana nakon dojave o pucnjavi. Sigurnost naših građana, radnika i zajednice je naš najveći prioritet", objavio je dom na Facebooku i dodao da sarađuje s policijom.

Mediji su objavili da je napadač obučen u crno ušao u zgradu i možda uzeo taoce. 

(Ajla Hurko) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.