26.4.2018. 14:35
0
Trumpov ljekar povukao kandidaturu za ministra veterana
Ronny Jackson, ljekar američkog predsjednika Donalda Trumpa, povukao se iz nominacije za ministra veterana nakon optužbi za zloupotrebe koje su odgodile saslušanje u Kongresu, javlja Reuters.
- Bit ću uvijek zahvalan predsjedniku Trumpu što mi je pružio ovakvu priliku, ali se nažalost povlačim – naveo je Jackson.

Komitet Senata istražuje optužbe da je Jackson, koji je ljekar tri predsjednika konzumirao je alkohol na radnom mjestu i propisivao pretjerane količine lijekova. Jackson je navodno sam sebi propisivao lijekove, napio se na internoj zabavi i slupao službeno vozilo, zatim, kako se navodi u optužbama, bio nedostupan na službene pozive jer se onesvijestio od alkohola u hotelu.
- Optužbe su izmišljene - rekao je Jackson.

(Fena/Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.