25.5.2018. 11:03
0
Nakon optužbi za seksualno zlostavljanje, oglasio se i Morgan Freeman
Oskarovac Morgan Freeman uputio je u četvrtak javno izvinjenje nakon optužbi za neprimjereno ponašanje i seksualno zlostavljanje.

"Svako ko me poznaje ili je radio sa mnom zna da nisam osoba koja bi namjerno uvrijedila nekoga ili učinila da se osjeća neugodno", kazao je Freeman u izjavi te dodao kako se ispričava svima onima koji su se osjetili neugodno ili obezvrijeđeno jer mu to nije bila nakana.

Osam žena optužilo je 80-godišnjeg glumca za neprimjereno ponašanje i seksualno zlostavljanje, javio je CNN. 

Optužbe su se pojavile nakon što je neimenovana žena CNN-u rekla da ju je glumac seksualno zlostavljao.

Zlostavljanje se dogodilo 2015. godine kada je radila kao asistentica produkcije na komediji "U velikom stilu", u kojoj je Freeman glumio.  

Optužila je glumca da ju je često neprimjereno dirao te imao komentare na račun njezinog tijela i odjeće.

- Freeman je pokušavao dignuti moju suknju i ispitivao me nosim li donje rublje – kazala je.  



(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.