1.7.2018. 9:40
0
Evo kako je Trump riješio problem preskupe nafte
Američki predsjednik Donald Tramp (Trump), na svom službenom Twitter profilu obavijestio svoje pratitelje kako je riješio problem visokih cijena nafte.

Upravo sam razgovarao s kraljem Saudijske Arabije, kraljem Salamanom, objasnivši mu da bi zbog nestabilnosti u Iranu i Venecueli Saudijska Arabija trebala povećati proizvodnju nafte.

Vjerujem da bi povećanje proizvodnje nafte od primjerice 2,000,000 barela riješilo problem. Cijene su previsoke! On je pristao! – napisao je Trump, piše “Jutarnji“.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.