22.12.2018. 15:33
0
Trojica Bosanaca izazvala lančani sudar u austrijskom tunelu: Prvi stao, drugi ga udario, treći ih stigao
24-godišnji državljanin BiH, suvozač u prvom automobilu, pretrpio je povrede neutvrđenog stepena, zbog kojih je prebačen u bolnicu

Na austrijskom autoputu A-10 u tunelu Tauern u pravcu Vilaha jučer se desila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri automobila.

Drama je počela kada je 53-godišnji Bosanac zbog zastoja u saobraćaju zaustavio automobil na sredini tunela. 

Automobil koji se kretao iza njega, a za čijim upravljačem se nalazio 42-godišnji državljanin BiH, nije mogao pravovremeno zakočiti i zabio se u vozilo svog zemljaka.

Nekoliko sekundi na drugo vozilo naletio je automobil kojim je upravljao 48-godišnji Bosanac, prenosi Avaz.ba. 

Na sva tri vozila načinjena je značajna šteta, a 24-godišnji državljanin BiH, suvozač u prvom automobilu, pretrpio je povrede neutvrđenog stepena, zbog kojih je prebačen u bolnicu.

Zbog sudara trojice Bosanaca saobraćaj u Tauern tunelu bio je zatvoren sat i 40 minuta.



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.